Experiență de utilizare Clean Forte

"Am visat de mult să vizitez țările din Asia de Sud-Est. Nu doar să fac o călătorie în Thailanda, ci să trăiesc în diferite țări, îmbibându-mă cu spiritul unei alte culturi, să le cunosc mai bine tradițiile, bucătăria, religia. Soțul meu mi-a împărtășit visul. Suntem sârguincioșiau lucrat la slujbele lor, au luat bilete la sfârșitul toamnei și au zburat două luni într-o călătorie.

Am intrat într-un basm

Alina și soțul ei au mâncat fructe de mare crude și s-au infectat cu paraziți

A spune că această lume m-a uimit înseamnă a nu spune nimic. Alți oameni, climă, natură, tradiții, mâncare - totul era ca pe o altă planetă. În primele zile ale călătoriei, am primit atât de multe emoții incredibile, încât nu mai primisem acasă de șase luni. Primul loc în care am ajuns a fost orașul Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. Desigur, mai vizitasem țări asiatice, dar aici totul era diferit.

Am fost uimit de bucătăria asiatică și de atitudinea față de mâncare. Mi se pare că nu am văzut la fel de multă mâncare ca aici la vreun festival gastronomic, iar numărul de preparate din pește și fructe de mare era imposibil de numărat. Este pentru prima dată când am văzut astfel de creaturi marine neobișnuite care puteau fi mâncate, iar multe dintre ele erau consumate crude.

Fructe de mare delicioase infectate

În cele două săptămâni de acolo, am încercat toate creaturile marine, zeci de soiuri de sushi, soiuri de pește uimitoare și o mulțime de lucruri pe care nici nu mi le-am amintit. Multe dintre delicatese au fost proaspăt prinse și consumate crude, dar nu aveam idee unde ar putea duce acest lucru.

Am mers mai departe de-a lungul traseului nostru, dar pe drum nu mă simțeam prea bine. Slăbiciunea, amețelile, scaunele supărate și pierderea poftei de mâncare m-au urmat câteva zile. Și soțul meu a început să experimenteze manifestări similare și ne-am dat seama că a fost o infecție transmisă de alimente. I-am găsit pe compatrioții noștri iernând în aceste locuri și ne-am îndreptat spre ei pentru ajutor. Nu aveam asigurare de sănătate, nici nu știam ce medicament să cumpărăm. Am fost acceptați ca familie, întrebați despre sănătatea noastră și noii noștri prieteni au spus cu încredere că aceștia sunt viermi.

Au spus că nu mănâncă niciodată fructe de mare crude pe străzi, le cumpără doar acasă, le toarnă apă clocotită înainte de a mânca și apoi le mănâncă. Pentru a evita contaminarea, localnicii consumă suplimentar wasabi, ghimbir și condimente în cantități mari, dar pentru alte culturi astfel de alimente sunt prea picante și este pur și simplu imposibil să le consumi din obișnuință.

Noii noștri prieteni au luat o cantitate de medicamente și ne-au oferit un preparat profesional antiparazitar Clean Forte pentru utilizare. Ne-au dat 2 pachete, ne-au spus cum să folosim remediul pentru a scăpa de viermi cât mai curând posibil. Băieții au adăugat că iau întotdeauna acest remediu cu ei în excursii și nu uitați să-l beți aici pentru prevenire.

Alina a scăpat de paraziți cu Clean Forte și și-au continuat călătoria

Clean Forte Drops m-a ajutat să mă simt bine în 4 zile

Am început să luăm Clean Forte în aceeași zi. Două zile mai târziu, m-am simțit ușurat, la fel și soțul meu. Am avut stomacul supărat, dar după o zi a dispărut. Pot spune că în a cincea zi m-am simțit ușor și bine, apetitul și somnul au revenit la normal.

Am folosit produsul până la capăt, mi-a fost suficient doar trei săptămâni. Soțul meu și-a îmbunătățit sănătatea și ne-am continuat călătoria. Am avut o experiență atât de neobișnuită de a folosi Clean Forte. Am schimbat contactele cu noii noștri prieteni și le-am mulțumit că ne-au ajutat atât de mult. De acum înainte, voi avea întotdeauna o sticlă de picături Clean Forte în trusa mea de călătorie și voi mânca doar pește crud într-un restaurant bun și îl voi stropi cu generozitate. "

Alina, Tampere.