Instructiuni de folosire Clean Forte

Clean Forte este un preparat profesional antiparazitar care poate scăpa de tot felul de paraziți într-un timp scurt. Componentele naturale care alcătuiesc Clean Forte ucid toate tipurile de bacterii, ciuperci, paraziți. Utilizarea sistematică a medicamentului va ajuta la prevenirea dezvoltării bolilor parazitare și fungice și la vindecarea bolilor existente.

Indicații pentru utilizarea Clean Forte

Picăturile Clean Forte sunt create pe bază de ingrediente naturale, conțin doar plante medicinale. Instrumentul poate fi utilizat atât pentru prevenirea, cât și pentru tratamentul bolilor fungice. Se recomandă utilizarea medicamentului în următoarele cazuri:

Utilizați Clean Forte la contactul cu animalele de companie
  • a diagnosticat infecții fungice și parazitare;
  • suspiciune privind apariția paraziților;
  • tulburări ale activității tractului gastro-intestinal, slăbiciune, insomnie, apetit afectat, reacții alergice;
  • amenințare de infecție, contact cu purtătorii bolii, inclusiv animale de companie;
  • consumul de carne și pește fără tratament termic, precum și legume și fructe nespălate;
  • ca prevenire a bolilor parazitare, fungice și bacteriene.

Clean Forte Drops vă va ajuta să vă curățați corpul și să vă protejați de infecții. Produsul poate fi utilizat de persoane de orice vârstă, compoziția naturală nu provoacă efecte secundare și reacții alergice.

Cum se utilizează Clean Forte

Clean Forte Drops trebuie utilizat o dată pe zi pe stomacul gol. Măsurați 20 de picături și amestecați-le într-un pahar cu 200 ml de apă. Bea cu 30 de minute înainte de micul dejun. Cursul tratamentului este de 21 de zile. Ca măsură preventivă, se recomandă utilizarea remediului de 2 ori pe an.

Pentru mai multe informații despre utilizarea produsului, consultați prospectul cu instrucțiuni, care se află în fiecare ambalaj al medicamentului. A se păstra la frigider, nu se expune la lumina directă a soarelui. Nu administrați produsul copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu are contraindicații, consultarea medicului nu este necesară înainte de a utiliza produsul. În caz de intoleranță individuală la componentele individuale ale medicamentului, se recomandă să fiți atenți și să monitorizați reacția organismului. Produsul poate provoca o reacție minoră de stomac. După mai multe aplicații, de regulă, corpul se adaptează și astfel de efecte nu mai apar.

Medicamentul profesional antiparazitar Clean Forte este vândut în România pe site-ul oficial. Puteți cumpăra medicamentul astăzi la o reducere. Oferta limitata. Grăbiți-vă!